Tim
Geschreven door
Tim

De "Be True" collectie van Nike is een jaarlijks terugkerende collectie waarbij er sneakers en kleding worden uitgebracht die de LGBTQ+ gemeenschap eert en ondersteunt. Deze collectie verschijnt meestal tijdens Pride Month, in juni, en maakt deel uit van Nike's voortdurende toewijding aan inclusiviteit en diversiteit. Nike introduceerde de "Be True" collectie voor het eerst in 2012 als een manier om steun te betuigen aan de LGBTQ+ gemeenschap. Sindsdien is het een jaarlijkse traditie geworden, met verschillende populaire sneakermodellen en sportkleding van Nike.

Als onderdeel van de Nike 2023 Pride Month viering worden er ook dit jaar weer een aantal dikke releases gedropt, de meest opvallende release is toch wel deze nieuwe Dunk sneaker. We blikken vooruit op de glitterende en glamoureuze Nike Dunk Low "Be True To Your DNA".

Nike Dunk Low Be True 2023 Foto 6

Deze versie van de Dunk sneaker valt op met zijn betoverende iriserende overlays

Over deze Nike Dunk Low is duidelijk goed nagedacht en met zorg gemaakt. De schoen heeft een fascinerende Metallic Zilver lakleren basis die de toebox, zijpanelen en kraag sierlijk omsluit. De schoen valt echt op met zijn betoverende iriserende overlays, gerangschikt in een boeiend rasterpatroon.

Iriserende Swooshes sieren beide zijkanten van de schoen, wat de x-factor nog groter maakt. Voor een vleugje frisheid zijn de veters smetteloos wit, terwijl het opschrift "Be True" zorgvuldig op de tong en inlegzool is gedrukt. De naam van de sneaker is toegepast op pull tab die onder de tong zit, waarop de tekst "Be True To Your Dna" te zien is. Een semi-transparante rubberen zool maakt het ontwerp af en maakt van deze sneaker een waar meesterwerk.

De releasedatum van deze Nike Dunk Low "Be True To Your DNA" is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Be True To Your DNA"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Be True To Your DNA"

Nike Dunk Low "Be True To Your DNA"

FN8882-001
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Be True 2023 Foto 7
Nike Dunk Low Be True 2023 Foto 4
Nike Dunk Low Be True 2023 Foto 3
Nike Dunk Low Be True 2023 Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim