Of je nou into Golf bent of niet, deze Air Max 1 Golf NRG ziet er gewoon heel dope uit in de Realtree Camo-colorway.

Nike is al een poosje bezig om het Golfen wat modieuzer te maken, het begon met het ontwerpen van een nieuwe Air Max 1, die onder de naam Air Max 1 Golf werd uitgebracht. Zoals de naam al doet vermoeden is het een combinatie van de Nike Air Max 1 en een schoen die qua materiaal perfect geschikt is voor het golfen.

We nemen vandaag een kijkje naar deze nieuwe colorway voor het model. De bovenkant maakt gebruik van een oude bekende; de Realtree Camo-colorway, dat zich toch wel het populairste camouflagepatroon van het jaar mag noemen. De schoen maakt gebruik van diverse natuurlijke tinten, voornamelijk bruin en groen. Zwart leer is toegepast op de mudguard en Swoosh. Een levendige Neon Orange kleur is toegepast op de tong en hiel-logo's, de Air Max-unit, de voering en de buitenzool. Een strakke witte middenzool zorgt voor wat balans. Een leuk detail is dat branding op de hiel is vervangen met de tekst "Golf"en een Swoosh.

In Amerika staat deze nieuwste colorway op het punt van releasen. Of de schoen ook Europa gaat bereiken weten wij op dit punt nog niet. Uiteraard kan je wel gewoon terecht op sites als StockX, maar daar betaal je wel wat meer dan de adviesprijs.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur