De Air Jordan 1 blijft een van de populairste sneakers van het merk Jordan en staat symbool voor het begin van Michael Jordan's samenwerking met Nike. Het ontwerp en de diverse kleurstellingen die de sneaker gedurende de jaren heeft mogen ontvangen heeft ervoor gezorgd dat de schoen decennialang modetrends beïnvloed.

Jordan blikt alvast vooruit op de zomer van 2024 als we de foto's van deze Air Jordan 1 Retro High OG "Green Glow" beter bekijken. Deze frisse release combineert de kleuren White, Black en Green Glow zoals geen andere sneaker dat kan. De klassieke "Black Toe" colorblocking, die doet denken aan het "Lucky Green" paar uit 2023, geeft de schoen een vertrouwde en stijlvolle look.

De schoen heeft een witte leren basis met perforaties op de toebox. Zwarte accenten sieren de vlakken rond de veters, het Wings-logo, de kraag, de tong, de veters en de Swooshes. Green Glow speelt absoluut de hoofdrol op deze sneaker, de kleur is terug te vinden op de hiel, rond de enkel en op de rubberen buitenzool, allemaal bovenop een witte tussenzool die het zomerse ontwerp afmaakt.

De releasedatum van deze Air Jordan 1 Retro High OG "Green Glow" is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Air Jordan 1 Retro High OG "Green Glow"

Apr
20
Air Jordan 1 Retro High OG "Green Glow"

Air Jordan 1 Retro High OG "Green Glow"

DZ5485-130
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Retro High OG Green Glow Foto 5
Air Jordan 1 Retro High OG Green Glow Foto 6
Air Jordan 1 Retro High OG Green Glow Foto 1
Air Jordan 1 Retro High OG Green Glow Foto 3
Air Jordan 1 Retro High OG Green Glow Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur