Tim
Geschreven door
Tim

Nike heeft een aantal iconische sneakers voorzien van een prachtige, sketch-achtige 3D Swoosh. Het model dat er het meest tussen uitspringt is toch wel deze Nike Air Max 90 "3D Swoosh", die door zijn grijs/zwarte basis en oranje contrastrerende elementen heerlijk van je voeten knalt. Wij hebben deze Air Max 90 zelf weer even goed onder de loep genomen door de sneaker mee te nemen naar een locatie voor een fotoshoot.

Oranje accenten knallen van deze sneaker af.

Nike air max 90 3d swoosh 4
Sneaker Squad
Nike air max 90 3d swoosh 3
Sneaker Squad

Nike gooit het bij deze Nike Air Max 90 "3D Swoosh" voor de verandering over een andere boeg. De traditionele Swoosh is in dit geval vervangen voor een sketch-achtige 3D Swoosh. De iconische sneaker is aan de bovenkant voorzien van een grijze mesh-constructie die wordt vergezeld door zwarte leren overlays, wat een prachtige contrastrerende look oplevert .

Extra details zijn onder meer een rasterpatroon op de mudguards, knallende oranje accenten op de branding op de tongen, inlegzolen, hielen en zijpanelen, en geborduurde 3D-swooshes op de zijpanelen. Aan de onderkant zien witte tussenzolen, zwarte buitenzolen en een zwarte Air Max unit, waarbij de Air Max bubble ook voorzien is van de knallende oranje kleur.

Deze sneaker is nu verkrijgbaar op de webshop van Nike. Ook zijn er meer modellen verkrijgbaar die zijn voorzien van de 3D Swoosh, deze vinden jullie onderaan dit blog.

Nike Air Max 90 "3D Swoosh"

17
Jan 2022
Nike Air Max 90 3D Swoosh Black Grey Orange

Nike Air Max 90 3D Swoosh Black Grey Orange

DR5642-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim