Gucci komt met "Dirty Sneaker" voorzien van leuk prijskaartje

Gucci komt met "Dirty Sneaker" voorzien van leuk prijskaartje

Gucci is al begonnen aan zijn Cruise 2019-collectie en heeft onlangs een nieuwe, door vintage sportkleding uit de jaren '70 geïnspireerde sneaker uitgebracht die al smerig is voordat je het überhaupt aan je voeten hebt gehad.

De Dirty Sneaker is verkrijgbaar in drie colorways, geïnspireerd door de stijl uit de jaren '70. De sneaker is opgebouwd uit meerdere materialen, gedefinieerd door middelhoge strepen en een washing die een look uitstraalt alsof je de schoenen al een aantal jaar op dagelijkse basis gedragen hebt. De branding op de schoenen is uitgevoerd in de vorm van een retro Gucci-tongpatch, goudkleurige Gucci-logo's op de hielen en een ovaal dubbel G-embleem op de toe box. De schoen is afgewerkt met een dubbel gepatineerde tweekleurige zool met een gekarteld rubberen buitenzool.

De sneakers zijn via de Gucci site te bestellen voor slechts $870 dollar. Scheelt je weer inlopen toch? Ben je op zoek naar een netter gucci--schoentje? Check dan ons aanbod Gucci sneakers op onze website.