Woohoo, de Nike Air Max 1 trein lijkt nu echt op volle snelheid te zijn geraakt. Meerdere Air Max 1 sneakers staan op het punt van droppen en dat is na de lange periode van helemaal niks meer dan welkom!

Qua materialen wijkt deze Nike Air Max 1 PRM "Spiral Sage" af van de standaard Air Max 1 en de traditionele mesh- en nubuckconstructie. Wit glad leder is toegepast op de toe box en een stukje van de zijkant. Daar bovenop heeft nike gekozen voor Wolf Grey-overlays. Om de schoen te voorzien van wat contrast is gekozen voor de toevoeging van Spiral Sage (groen) op de volledige mud guard, Swooshes, de bovenste veteroogjes en de branding op de tong en hiel. Een witte mini Swoosh langs de toe box, een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het design af.

Het paartje gaat naar alle waarschijnlijkheid dit najaar nog droppen - perfect voor de Herfst dus! Op de hoogte blijven van de releasedatum van dit paartje en ander nieuws? Check dan ook regelmatig sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan