Tim
Geschreven door
Tim

De door Tinker Hatfield ontworpen legendarische Air Max 90 is na de Air Max 1 wellicht dé populairste Nike sneaker van Nederland en dat is niet zonder reden. Twee jaar na het vieren van zijn 35e verjaardag, blijft Nike de ene na de andere dikke colorway droppen. Als een druk printje niets voor jou is, dan is het zeker de moeite waard om deze neutraal gekleurde Nike Air Max 90 Next Nature "Greyscale" eens te checken.

Nike Air Max 90 Next Nature "Greyscale"

20
Apr 2023
Nike Air Max 90 Next Nature "Greyscale"

Nike Air Max 90 Next Nature "Greyscale"

FJ4824-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Next Nature Greyscale sneaker
Sneaker Squad

Deze Air Max 90 sneaker bestaat voor minimaal 20% uit gerecyclede en hergebruikte materialen

Zodra je het pinwheel logo van Nike ziet, dan weet je dat minimaal 20% van de sneaker is gemaakt van gerecyclede en hergebruikte materialen. Het mooie daarvan is dat je dit totaal niet ziet, natuur +1 en jij +1.

We hebben de sneaker direct meegenomen voor een paar strakke foto's. Zoals je kunt zien is de sneaker gemaakt van een mix van mesh, suède en soepel leer. Hoewel het grootste deel van de schoen is gekleed in verschillende grijstinten, zijn er contrasterende accenten van Crimson Tint en Volt gebruikt voor de branding, de air unit en de binnenzool. Het eerder genoemde pinwheel-logo staat op de binnenzool gestempeld als een reminder aan het feit dat je milieubewust bezig bent. Een witte tussenzool bovenop een grijze rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.

Scoor vanaf vandaag deze sneaker via de website van Nike.nl

Nike Air Max 90 Next Nature Greyscale sneakers
Sneaker Squad
Nike Air Max 90 Next Nature Greyscale achterkant
Sneaker Squad
Tim
Geschreven door
Tim