Stephan
Geschreven door
Stephan

Mede door de recente release van de DQM x Nike Air Max 90 "Bacon" staat de Air Max 90 weer vol in de spotlights. In tegenstelling tot de Bacon, zal dit paartje naar alle waarschijnlijkheid niet binnen 5 minuten uitverkopen - en laten we eerlijk zijn, deze Nike Air Max 90 "Dutch Green" is gewoon een heel lekker paartje dat is voorzien van prachtige kleuren en luxe materialen.

Aan de kleuren te zien was Nike van plan een sneaker te ontwerpen die perfect is voor de Lente, we mogen dan ook spreken van een mission accomplished. De sneaker gaat gekleed in een Light Bone, Dutch Green en Shimmer kleurenschema. Deze Nike Air Max 90 wordt geleverd met een mesh-basis, leren overlays en suède mud guards. Dutch Green is bij deze release de blikvanger, doordat het geplaatst is op de vrij rustig ogende pastekleuren. Al het bovengenoemde rust bovenop een frisse witte tussenzool.

Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze sneaker? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.