Tim
Geschreven door
Tim

De Hello Kitty x Nike Air Presto is ooit al eens uitgebracht, alleen zijn deze nooit beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Er werden destijds slechts 500 paartjes gedropt in vier verschillende kleurstellingen. Het lijkt er nu toch echt op dat de sneaker binnenkort voor iedereen beschikbaar zal zijn, want er zijn nieuwe foto's gedropt van dit vrolijke sneakertje.

De release van 2022 zal iets anders zijn dan de oorspronkelijke release. De Presto gaat gekleed in een University Blue, Black, White en Light Crimson kleurenschema. Deze versie van de Hello Kitty Air Presto heeft op verschillende plekken van de schoen Hello Kitty prints met een aangepaste Hello Kitty-hak. Andere details zijn onder meer grafische inlegzolen met een blauwe lucht, regenboog, gras, bloemen en Hello Kitty. De Presto's worden geleverd in een speciale doos en worden uitgebracht naast een collectie Hello Kitty x Nike-kleding.

De voorlopige releasedatum staat op 2 Mei, mocht daar iets in veranderen dan laten wij je dat weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Hello Kitty x Nike Air Presto

10
May 2022
Hello Kitty x Nike Air Presto

Hello Kitty x Nike Air Presto

DV3770-400
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim