Voor het weekend kregen wij de eerste foto's te zien van een prachtig witte Air Max 90 voorzien van Court Purple accenten. Wij dachten dat deze release op zichzelf stond, maar het blijkt nu dat Nike binnenkort met een Air Max 90 "Color Pack" gaat komen waarbij alle schoenen qua kleur maximaal contrasteren door gebruik te maken van een lichtgekleurde basis.

Ondanks dat de viering van het 30-jarig jubileum van de Nike Air Max 90 er onderhand bijna op zit blijft Nike onverstoord doorgaan met het droppen van nieuwe GR-colorways. Zo komt Nike binnenkort met het Nike Air Max 90 "Color Pack", die op het eerste gezicht geïnspireerd lijkt te zijn op de Metallic Packs van de Air Jordan 4 en Air Jordan 1.

Witte leersoorten lopen over elkaar heen, overlappend in een kleur die slechts een klein beetje verschilt met het mesh dat eronder geplaatst is. Ieder paartje maakt vervolgens gebruik van één contrastrerende kleur dat toegepast is op de Swoosh, de branding op de tong, de buitenzool en de vlakken rond de veters. Je kunt kiezen uit de kleuren zwart, groen, rood en paars.

Voorlopig heb je nog even de tijd om een keuze te maken uit de vier kleuren, wij wachten namelijk nog op een releasedatum. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan