Nike komt binnenkort met een nieuw pack voor de Air Force 1. Ook bij deze release hebben ze de Swoosh voorzien van een moderne update, zoals we de laatste tijd wel vakker hebben gezien bij o.a. diverse Sketch releases.

We hebben het de afgelopen jaren allemaal voorbij zien komen; overbranding, cut outs en opgestapelde swooshes. Deze nieuwe Air Force 1 neemt nu de creatieve en artistieke route. Het pack, dat in zijn geheel het 'Brushstroke'-pack wordt genoemd, zal verkrijgbaar zijn in een neutrale zwart-witte colorway, waarbij de swooshes en de branding op de hak het enige contrast zullen vormen.

Zo zien we de witte Air Force 1 met een zwarte Brushstroke Swoosh op de zijkant van de volledig in het wit leer uitgevoerde sneaker, de rode branding op de hak knalt er hier lekker uit. Het andere paartje keert de colorway om door gebruik te maken van volledig zwart leer met een witte Brushstroke Swoosh op de zijkant. Ook hier zien we de rode branding op de achterkant terug.

Een releasedatum is nog niet bekend, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan