Het Nike Sunburst Pack pronkt met het schitterende klassieke Sunburst logo

Het Nike Sunburst Pack pronkt met het schitterende klassieke Sunburst logo

Het Sunburst-logo werd oorspronkelijk gemaakt in 1972, waarna het aanvankelijk kleding sierde, het cirkelvormige ontwerp leende zich namelijk uitstekend voor teams en clubs die het logo dusdanig konden aanpassen dat zij het konden gebruiken als eigen logo. Fast forward naar 2019 krijgt het logo een nieuw doel, het zal namelijk dienen als inspiratie voor nieuwe versies van de Air Force 1, Air Max 97, Air Max Plus en de React Element 55, wat tevens de modellen zijn die worden gebruikt in het onlangs aangekondigde Nike Script Swoosh Pack.  

De colorways maken in voornamelijk gebruik van de Sunburst-kleuren: wit, geel, rood en oranje. De Air Force 1 is voorzien van een mix van mesh en lederen elementen, zowel kleurrijk als grimmig. Het sunburst-logo is op  de zijkant geplaatst. De Air Max 97 biedt misschien wel de meest kleurrijke colorway, de sunburst kleuren zijn in lagen opgedeeld en ook het logo zit hier net onder, wat het een zeer opvallend ontwerp maakt. De overheersende kleur bij de Air Max Plus is rood. Er is hier ook gekozen voor een andere toepassing van het sunburst-logo, deze is namelijk in het groot geplaatst op de zijkant van de schoen, net onder de klassieke Nike Swoosh. De React Element 55 is ultra luchtig door het gebruik van modern mesh en een synthetische constructie die wordt geaccentueerd door een overvloedige dosis levendige details. 

Het pack staat voorlopig gepland om te droppen op 31 Augustus. We houden je uiteraard op de hoogte op onze sneaker releasekalender!