Wie dacht dat de Off-White hype train op korte termijn tot stilstand zou gaan komen heeft het goed mis, Nike lijkt alles behalve van plan te stoppen met de collabs met het bedrijf van virgil abloh - en niet zonder reden. De collabs die de twee bedrijven tot nu toe zijn aangegaan zijn één voor één een succes gebleken.

We zijn nog niet eens halverwege 2020 en we hebben we al genoeg Off-White sneaker collabs om naar uit te kijken. Virgil Abloh, de drijvende kracht achter dit alles, gaat zelfs zo ver dat hij zijn volgers op Twitter vraagt om suggesties te geven voor eventuele nieuwe releases die hij samen met Nike tot leven kan gaan brengen. Van dit merk zijn we voorlopig dus nog niet af en het lijkt erop dat de pijlen nu al op volgend jaar gericht zijn.

Volgens @py_rates zet de ontwerper zijn collabs met het Air Force 1model voort in de vorm van een gloednieuwe "University Gold" colorway. Hoewel deze foto slechts een mock-up is, is het waarschijnlijk dat de schoen er ook echt zo uit zal komen te zien - dit aan de hand van de colorway die al bekend is (University Gold/Metallic Silver). De schoen maakt gebruik van een vergelijkbare color blocking als de Air Force 1 collabs uit het verleden - die nu tussen de 800 en 1500 euro opleveren op marketplaces als StockX en Klekt.

Zoals gezegd zijn er nog geen officiele foto's van de Off-White x Nike Air Force 1 University Gold gelekt, maar we weten wel dat de Off-White x Nike Air Force 1 gekleed zal gaan in een University Gold- en Metallic Silver-colorway. Het wordt naar verwachting geleverd met een gouden bovenkant met zilveren swooshes en natuurlijk de kenmerkende off-white branding en details.

Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates over deze release en andere toekomstige sneaker releases.

Stephan
Geschreven door
Stephan