Wij gaan er vanuit dat jullie net zo blij worden om een blog titel voorbij te zien komen waarin de tekst Air Max 1 in voorkomt. Zoals veel van jullie weten komen er sinds ongeveer een jaar zo een 95% minder Air Max 1's uit als in het verleden, de reden hiervan is voor niemand helemaal duidelijk. Zo kan het te maken hebben met het feit dat de Air Max 1 het buiten de Nederlandse grenzen helemaal niet zo goed doet en dat Nike doordoor heeft besloten de Air Max 90 wat meer liefde te geven. Het is dus extra cool om te mogen aankondigen dat er in de maand Oktober van dit jaar weer een hele fijne nieuwe colorway voor de AM1 aankomt.

Er zit een hoop moois aan te komen voor de Air Max 1, al zal het merendeel van de upcoming releases lang niet voor iedereen haalbaar zijn omdat het vrijwel allemaal limited releases zijn. Van een collab met denimleverancier DENHAM tot de comeback van de Lemonade Air Max 1 Powerwall, er is veel om naar uit te kijken. Volgens sneaker-insiders zal ook deze Air Max 1 NRG op korte termijn gaan droppen.

De officiele colorway waarvan deze nieuwe release gebruik maakt is White/Black/Electric Green/Game Royal. De sneaker is voorzien van zichtbare stiksels, donker zwart gekleurde leren mud guards, met daarboven lichtblauw en rood gekleurd textiel dat op het eerste gezicht wel iets weg heeft van zacht denim. De Swoosh is gemaakt van leer en is wit gekleurd, met als outlining zichtbare blauwe stiksels. Ook de toe box is voorzien van hetzelfde soort wit leer. Als kerst op de taart is de schoen aan de zijkant van de toe box voorzien van volt gekleurde mini swooshes.

Deze frankenstein-achtige Air Max 1 heeft nog geen definitieve releasedatum, wel gaat men er vanuit dat de sneaker dit jaar nog zal gaan droppen in de maand Oktober. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan