We moeten het de laatste tijd niet van de Air Max 1-releases hebben, dus verleggen we de aandacht maar even naar de naderende release van de Air Max 90 "Be True" - en laten we eerlijk zijn, dat vinden we helemaal niet erg in dit geval!

Voor een ieder die niet weet wat de Be True collectie nu precies moet betekenen is dat simpel uit te leggen. Nike dropt jaarlijks een Be True collectie als ode aan diversiteit en apartheid, het hoogtepunt van dit jaar is deze Air Max 90 die we wat beter onder de loep nemen.

De Nike Air Max 90 "Be True" is onderdeel van de Be True-lineup van 2019, misschien ook wel meteen het meest populaire paartje, want verder moeten we het doen met modellen als de Air Max 720, Tailwind 79 en een paar Benassi slippers. Al deze modellen zijn inmiddels verkrijgbaar, dus mocht het jouw ding zijn; bestellen maar! De Air Max 90 pronkt met een regenboog Swoosh op de zijkant, dat symbool staat voor de LGBTQ-vlag. Het model is ook voorzien van inlegzolen die de acht kleuren en betekenissen van de originele vlag uit 1978 bevatten. Verder is de schoen het best samen te vatten als enorm kleurrijk - check de foto's maar voor een goede impressie. Een witte tussenzool en een gele Air Max-unit maken deze look af.

De rest van de Be True 2019 collectie is inmiddels al gedropt, een releasedatum voor deze Air Max 90 staat voorlopig op Zaterdag 29 Juni. Check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, of check de verkooppagina van deze Air Max 90.

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur