Voor je té enthousiast begint te worden moeten we even checken welke maat je hebt. Niet groter dan maatje 40? Dan zit je veilig. Deze upcoming Nike Air Max 1 GS (grade school) "Daisy" zal namelijk worden gedropt tot maximaal maatje 40. Ok.. genoeg gezeurd, laten we niet blijven hangen in het negatieve, maar eens kijken naar dit hele vrolijke paartje Nike Air Max 1. We zijn allang blij dat de Air Max 1 trein weer is begonnen te rijden, dat deze release bestemd is voor de jeugd nemen wij dan ook voor lief.

Deze aanstaande colorway draait allemaal om de daisy, in ons land ook wel het madeliefje genoemd. De bloemversieringen is dan ook zeker dé eyecatcher van deze sneaker te noemen, op diverse plekken is het vrolijke bloemetje terug te vinden - op de zijkant van de toe box, de tong en inlegzolen. Ook op de hiel overlays is de daisy aanwezig. De Swooshes zijn voorzien van geel corduroy, dat een vleugje Sean Wotherspoon’s AM 1/97 toevoegt.

Een releasedatum voor dit vrolijke sneakertje is er nog niet. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur