Tim
Geschreven door
Tim

Van de temperatuur van vandaag krijg je nog niet echt Lentekriebels, maar zeker wel van de officiële foto's van deze aankomende Nike Air Max 90 "Citrus Pulse". Ondanks dat de Lente nog niet begonnen is, zien we Nike al druk in de weer met nieuwe colorways voor het aankomende seizoen. De Nike Air Max 90 "Citrus Pulse" is uitgevoerd in een originele canvasconstructie. Ook is er gekozen voor een aantal andere seizoensspecifieke afwerkingen die het paar tot een perfecte sneaker voor de lente maken.

Nike Air Max 90 Citrus Pulse Foto 7
Nike Air Max 90 Citrus Pulse Foto 8

Dé perfecte sneaker voor de aankomende Lente

De sneaker rockt een volledig witte canvasconstructie met witte tonale branding, veteroogjes en paneeloverlays. Te weinig kleur? Geen zorgen, de gewaagde Citrus Pulse kleur zorgt voor een knallend contrast. Pluche veters knallen er door de manier waarop ze zijn uitgevoerd heerlijk uit, zeker in combinatie met de opvallende "Citrus Pulse" chenille Swoosh op de middenvoet die niet alleen door de kleur Lente-proof is, maar ook door het materiaal. Een van wit naar geel overlopende tussenzool, met daaronder een halfdoorschijnende rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

De releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Citrus Pulse"

08
Jun 2023
Nike Air Max 90 SE "Citrus Pulse"

Nike Air Max 90 SE "Citrus Pulse"

FJ4548-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim