Alleen al door het kijken naar de foto's van deze Nike WMNS Air Max 90 "Pink" krijg je een zoete smaak in je mond. Als roze jouw kleur is, dan zit je binnenkort helemaal goed. Nike dropt namelijk een roze bommetje in de vorm van deze Air Max 90 voor dames. De schoen bevat teveel roze kleuren om apart te benoemen, wij worden er in ieder geval vrolijk van!

Nike blijft zijn liefde voor de kleur roze tonen, na het overweldigende succes van de CDG x Air Max 180 - komt Nike nu met een gigantisch scala aan verschillende tinten roze, alleen dit keer speelt de Nike Air Max 90 de hoofdrol. De sneaker gaat van top tot teen gekleed in levendige kleuren, ondersteund door wat varianten op de kleur roze. De zolen en merk tags zijn eerder candy red en orange te noemen, maar door de grote aanwezigheid van de hoofdkleur roze smelten deze kleuren heel goed samen. De bovenkant is trouwens voorzien van suede en glad leer, wat de schoen nóg meer shine geeft. Verder zijn er téveel details om op te noemen, check dus de foto's maar even voor een betere indruk!

Een releasedatum heeft deze zoete sneaker nog niet, wel hebben wij alvast een verkooppagina aangemaakt op onze releasekalender. Check die dus regelmatig.

Nike WMNS Air Max 90 "Pink"
Stijlcode: CT3449-600
Prijs: €150
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur