Collabs zijn hot! Zo zien we de laatste tijd de ene Travis Scott, Off-White en Stussy samenwerking voorbij komen. Een collab tussen J Balvin en Jordan hebben we echter nog niet gezien. Voor wie J Balvin nog niet kent: J Balvin (José Álvaro Osorio Balvin) is een reggaetonartiest uit Colombia, geboren op 7 Mei 1985. Hij is bekend van tracks als Mi Gente en Ay Vamos, die gezamenlijk meer dan 4 miljard views hebben op YouTube. Zijn populaire status werd dit jaar nog maar eens bevestigd door het feit dat hij mocht optreden tijdens de rust van de Superbowl, waar hij de schoenen ook droeg.

Nadat we de sneaker voor het eerst zagen tijdens de Superbowl in Februari bevestigde J Balvin later in een interview dat de schoenen die hij droeg binnen korte tijd zullen gaan droppen. De sneakers zijn een uitdrukking van het levendige gevoel voor mode dat de artiest bezit, zo is de bovenkant geupgrade met verlengde overlays, gepresenteerd in een levendige gradient multicolor basis met een crèmekleurige tong. Aanvullende details zijn toegepast in de vorm van zwarte veters, evenals zijn kenmerkende happy face-logo dat op de tong tag van de linker schoen is gestempeld en ook aan de zijkanten is terug te vinden.

De releasedatum ligt ergens rond November/December van dit jaar, check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons nieuws overzicht en onze Facebook pagina voor updates!

Stephan
Geschreven door
Stephan