De Amerikaanse acteur, rapper, zanger en songwriter Jaden Smith is de zoon van acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett Smith. Naast acteren en rappen heeft hij ook al een aantal collabs met bekende merken op zijn naam staan. De meest bekende collab is die met met Adidas, waar hij verschillende gezamenlijke sneakermodellen mee heeft uitgebracht onder de Adidas Originals-lijn. Een van zijn bekendste collabs is de Adidas Originals by Jaden Smith collectie, met gewaagde en kleurrijke ontwerpen die zijn persoonlijke stijl weerspiegelen. Deze sneakers bevatten vaak duurzame materialen en milieuvriendelijke productieprocessen.

New Balance kondigde gister aan dat zij samen met Jaden een vervolg gaan geven aan de New Balance MSFTSrep 0.01 sneaker, die in 2023 voor het eerst op de markt werd gebracht. Het gaat hier om de Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White", waarvan de officiële foto's ook binnen zijn. 

Jaden Smith x New Balance MSFT Srep 0 01 Foto 4

De Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White" mag gerust een Panda colorway genoemd worden

Deze schoenen combineren Jadens gedurfde flair met klassieke New Balance elementen voor een modieuze look. De sneaker maakt gebruik van een mix van leer en suede, wat het een veelzijdige en stijlvolle sneaker maakt. We zien uitgesneden details op de tussenzool die zorgen voor een premium look, terwijl de duurzame rubberen buitenzolen zorgen voor robuustheid en een lange levensduur.

Een releasedatum van deze Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White" hebben we nog niet. Check voor updates regelmatig onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White"

Apr
26
Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White"

Jaden Smith x New Balance MSFTSrep 0.01 "Black White"

CTJSBK
Alle verkooppunten
Jaden Smith x New Balance MSFT Srep 0 01 Foto 3
Jaden Smith x New Balance MSFT Srep 0 01 Foto 1
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur