Tim
Geschreven door
Tim

Jae Tips is geboren in de Bronx en werkt al geruime tijd aan het vestigen van zijn naam in de rap scene. Hoewel zijn voornaamste focus ligt op het promoten van zijn muzikale talenten en zieke lyrics, is hij geen onbekende als het gaat om liefde voor sneakers, streetwear en fashion.

Zijn eerste collab is met niemand minder dan Saucony. De Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 "Multi" werd in 2022 voor het eerst onthuld op ComplexCon en de sneaker staat eindelijk op het punt van droppen, want de releasedatum is bevestigd. De sneaker zal droppen op donderdag 25 mei.

Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 Multi Foto 3
Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 Multi Foto 2

Jae Tips en Saucony toveren de Grid Azura 2000 sneaker om tot een waar kunstwerk

De Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 "Multi" gaat gekleed in Tip's kenmerkende kleurrijke esthetiek die het hele bovenwerk bedekt. Opvallende details zijn onder meer een op dieren geïnspireerde print op de zijlogo's, in combinatie met bloemendetails de mud guards sieren. "Made by Jae Tips" staat geborduurd op de binnenkant van de tongen, een stijlvol lettertype is gebruikt op de tonglabels met co-branded inlegzolen bovenop een roze tussenzool en semi-doorschijnende buitenzool die het ontwerp compleet maakt. De schoen wordt geleverd in een speciale verpakking die een eerbetoon is aan de Bronx-roots van Jae Tip.

Op donderdag 25 mei zal de sneaker droppen via diverse verkooppunten.

Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 "Multi"

25
May 2023
Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 "Multi"

Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 "Multi"

S70795-1
Alle verkooppunten
Jae Tips x Saucony Grid Azura 2000 Multi Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim