Tim
Geschreven door
Tim

Terwijl de Nike Air Force 1 Low zijn gestage stroom van opeenvolgende releases voortzet, blijven we ons bij elke nieuwe release weer verbazen over wat Nike nu weer voor een schitterende colorway inelkaar heeft gezet. Het model zien we nu weer voorbij komen in een heerlijke Nike Air Force 1 Low "Mocha" colorway.

Deze Air Force 1 Low is tot in de perfectie gebrouwen en wordt ondergedompeld in de cafeïnehoudende drank en weerspiegelt de verschillende lagen daarvan. De sneaker begint met traditioneel wit leer dat de geperforeerde neus en zijpanelen siert. De espressobasis van het drankje wordt weerspiegeld in de mud guards en het vetersystemen die een zwarte coating hebben gekregen, terwijl verrukkelijke chocolade-achtige tinten de hielpanelen verfraaien met een gladde suède afwerking. Ten slotte zijn de mediale Swooshes en Nike-geborduurde achterste lipjes ondergedompeld in bruin, met koffie doordrenkt schuim. Dezelfde tint is te zien op de tonglabels van het merk, terwijl witte zooleenheden en zwarte rubberen buitenzolen het aanbod compleet maken.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Mocha"

29
Nov 2022
Nike Air Force 1 '07 Low "Mocha"

Nike Air Force 1 '07 Low "Mocha"

FB3355-200
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Mocha Foto 7
Nike Air Force 1 Low Mocha Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim