Tim
Geschreven door
Tim

Jordan heeft weer iets speciaals voor ons in petto, de officiële foto's van de Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate" zijn namelijk binnen. Aan de hand van de foto's kunnen wij al direct zien dat dit een hit gaat worden, aangezien het écht een Jordan 1 is die je niet dagelijks voorbij ziet komen. Knalrode glimmende materialen, Jewel Swooshes en een witte middenzool - wat wil je nog meer?

Glanzende rode materialen, Jewel Swooshes en een witte tussenzool

Air Jordan 1 Low SE Pomegranate Foto 8
Air Jordan 1 Low SE Pomegranate Foto 7

Na een soortgelijke release van de Air Jordan 1 Mid in December van 2021, dropt Jordan een matching Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate" die waarschijnlijk nog vóór Valentijnsdag zal gaan droppen.

De sneaker gaat gekleed in een Pomegranate/University Red/White colorway. Deze lage Air Jordan 1 heeft een rode leren basis met bijpassende glanzende leren overlays. Tonale branding samen met Jelly Swooshes bovenop een witte tussenzool en rode rubberen buitenzool completeren het ontwerp.

Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate"? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate"

18
Jun 2022
Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate"

Air Jordan 1 Low SE "Pomegranate"

DH5893-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim