Tim
Geschreven door
Tim

Na het aankondigen van een samenwerking met BYBORRE®, heeft Albino & Preto nu zijn aankomende samenwerking met Nike bekend gemaakt. Op Instagram deelde Arvie Gimeno eerder al een eerste blik op de iconische Dunk sneaker van de skateboarddivisie van Nike. Bij de eerste afbeelding stond een bijschrift met de tekst: "Jiu Jitsu meets skateboarding. Stay tuned".

Albino & Preto is opgericht in 2011 en heeft een grote rol gespeeld bij de populariteit van de vechtsport jiu-jitsu. Diverse collabs en meer lifestyle-gerichte producten hebben A&P geholpen zich te ontwikkelen als een naam op en buiten de mat. Het volgende hoofdstuk van het bedrijf draait allemaal om deze Albino & Preto x Nike SB Dunk Low "Fossil" die op zaterdag 23 septemberzal droppen.

Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 7

Jiu Jitsu kruisen de degens met skateboarden voor deze nieuwe SB Dunk sneaker

De Albino & Preto x Nike SB Dunk Low heeft een Sail-kleurig bovenwerk gemaakt van een parelmoer geweven gi stof die ook toegepast wordt op de Braziliaanse jiu-jitsu pakken. De schoen heeft zwarte Swoosh logo's aan de zijkanten met wit borduursel, zichtbare tonale stiksels bovenop een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzool. "AP" branding is toegepast op de hakken en inlegzolen. Dit samen met een speciale verpakking maken het ontwerp compleet. Net als andere SB Dunk collabs wordt deze release geleverd met een extra set veters, die in dit geval een verwijzing zij naar alle riemen die er te halen zijn in de sport.

De Albino & Preto x Nike SB Dunk Low "Fossil" dropt op zaterdag 23 september via diverse verkooppunten.

Albino & Preto x Nike SB Dunk Low "Fossil"

29
Sep 2023
Coming soon
Albino & Preto x Nike SB Dunk Low "Fossil"

Albino & Preto x Nike SB Dunk Low "Fossil"

FD2627-200
Alle verkooppunten
Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 6
Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 1
Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 4
Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 5
Albino Preto x Nike SB Dunk Low Fossil Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim