JJJJound, onder de creatieve leiding van Justin Saunders, heeft een grote invloed gehad op de wereld van mode- en sneaker collabs. Het merk uit Montreal slaat nu de handen ineen met Adidas voor een langverwachte release waarbij de Adidas Samba sneaker de hoofdrol speelt. 

Vorig jaar waren er al geruchten over een mogelijke samenwerking met Adidas, waarbij al snel duidelijk was dat het om een Samba-collab zou gaan, maar nu is het dan eindelijk bevestigd. Op woensdag 27 maart dropt deze heerlijke JJJJound x Adidas Samba OG "Off White"

JJJ Jound x Adidas Samba OG Off White Foto 4
JJJ Jound x Adidas Samba OG Off White Foto 5

Deze Adidas Samba sneaker collab maakt gebruik van Off White en ingetogen tinten

JJJJound staat bekend om minimalistische designs, wat voortgezet is bij deze Samba release. We zien een harmonieuze mix van Off White, zwart en grijstinten, een perfecte balans tussen een ingetogen en elegante look. De sneaker is gemaakt in Duitsland, wat wordt bevestigd door de labels die aan de sneaker zijn bevestigd. Het bovenwerk van deze JJJound x Samba is omhuld met off-white premium leer over de middenvoet, hiel en vlakken rond de veters, wat zorgt voor een verfijnde look. 

Het grijze suède op de T-vormige overlays op de toe box geeft de sneaker een vintage look en zorgt voor een subtiel contrast. De zwarte accenten op de tong, de iconische Three Stripes en het hiellipje accentueren het ontwerp en zorgen voor een klassiek en fris design. Aan de binnenkant is de zool afgewerkt met geel leer en zijn de JJJJound en adidas logo's in het zwart gestempeld. Een rubberen tussenzool en buitenzool maken de look af.

Scoor deze JJJJound x Adidas Samba OG "Off White" op woensdag 27 maart via diverse verkooppunten.

JJJJound x Adidas Samba OG "Off White"

Mar
27
JJJJound x Adidas Samba OG "Off White"

JJJJound x Adidas Samba OG "Off White"

ID8708
Alle verkooppunten
JJJ Jound x Adidas Samba OG Off White Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur