Tim
Geschreven door
Tim

In de afgelopen jaren is er een verschuiving merkbaar als het gaat om de populariteit van de Low versie van de iconische Air Jordan 1 in vergelijking met zijn High tegenhanger. Terwijl de Air Jordan 1 High al heel lang wordt beschouwd als een tijdloze klassieker en een icoon in de sneakercultuur, is de Low-versie begonnen aan een eigen niche en een toegewijde aanhang.

Een andere factor die de aantrekkingskracht van de Air Jordan 1 Low vergroot is het comfort. Dankzij de vooruitgang die Jordan heeft toegepast wat betreft materialen heeft de Low versie nu verbeterde demping, lichtgewicht materialen en een verbeterd ademend vermogen.

Binnenkort dropt Jordan de Air Jordan 1 Low SE in een "Black Vivid Orange" colorway

Deze Air Jordan 1 Low SE "Black Vivid Orange" heeft een fascinerende kleurenmix van Black, Vivid Orange, Light Granine, Cardinal Red en White. De sneaker is gemaakt van een combinatie van premium nubuck en lederen materialen, aangevuld met een tong en binnenvoering van mesh. Zodoende straalt deze schoen zowel stijl als comfort uit. De zwarte en grijze basis dient als een geraffineerde achtergrond voor de levendige oranje en rode accenten die de Swooshes, kraag, tong en binnenzool sieren. Het iconische Wings logo op de hielen maakt het ontwerp compleet, samen met een strakke witte tussenzool en een duurzame zwarte rubberen buitenzool.

Deze release is binnenkort verkrijgbaar, we houden je uiteraard op de hoogte van de releasedatum zodra deze bekend is via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low SE "Black Vivid Orange"

11
Jul 2023
Air Jordan 1 Low SE "Black Vivid Orange"

Air Jordan 1 Low SE "Black Vivid Orange"

FN7308-008
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Low SE Black Vivid Orange Foto 8
Air Jordan 1 Low SE Black Vivid Orange Foto 9
Air Jordan 1 Low SE Black Vivid Orange Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim