Als je liefhebber bent van knallende kleuren én van de Air Jordan 1, dan kun je deze Lente je lol op. Jordan heeft namelijk bevestigd dat zij in Juni de Air Jordan Retro 1 High OG "Light Fusion Red" gaan droppen. De releasedatum is ook doorgelekt, al houden wij nog een slag om de arm.

Aan aangekondigde Jordan-releases voor 2021 geen gebrek, al zit er soms een paartje tussen dat nét even iets vetter is dan de rest. Zo ook voor deze Light Fusion Red die letterlijk van je beeldscherm knalt. We moesten het een tijdje doen met mockups, maar nu zijn dan ook de foto's beschikbaar van hoe het paartje er daadwerkelijk uit komt te zien.

Net als bij de OG Jordan 1 "Chicago" is de sneaker op de neus en middenvoet voorzien van een effen witte kleur. De swooshes spatten van de sneaker af doordat deze zijn voorzien van Laser Orange. Light Fusion Red zien we terug rond de enkel, om de toe box en de hak. Een vleugje zwart is toegepast rond de enkel. Een witte middenzool en een zwarte buitenzool maken het design af.

De voorlopige releasedatum staat op 21 Juni, wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan