Tim
Geschreven door
Tim

Er staan ons volgend jaar weer mooie dingen te wachten, als het gaat om de Air Jordan 1. Zo heeft Jordan inmiddels bevestigd dat in Maart van 2023 deze Air Jordan 1 High OG "White Cement", ook wel de "Elephant" genaamd zal gaan droppen. De eerste foto's zijn ook al binnen, wat dit dus het perfecte moment maakt om de sneaker eens goed te bekijken.

Hoewel de beruchte "Elephant Print" nog niet was gemaakt toen de Air Jordan 1 zijn debuut maakte, is deze nieuwe versie van de Air Jordan 1 een eerbetoon aan Tinker Hatfield's iconische print die voor het eerst verscheen op de Air Jordan 3. De sneaker is voorzien van een Tech Grey, Muslin, Black en White colorway en is voorzien van een wit lederen basis gecompenseerd door Elephant Print overlays, evenals de kleur zwart op de Swooshes, de kraag, op de veters, Wings logo, en de tong labels. Afwerkende details omvatten een witte tussenzool op een grijze rubberen zool.

Een exacte releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High OG "White Cement"

25
Feb 2023
Air Jordan 1 High OG "White Cement"

Air Jordan 1 High OG "White Cement"

DZ5485-052
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim