Na het grote succes van de Off-White x Air Jordan 5 Retro SP "Muslin" komen beide partijen binnenkort met een nieuwe collab. Eigenlijk is iedere collab van Nike en Off-White wel een succes te noemen, maar het zijn vaak de Jordan-releases die het hardst gaan. Het nieuwe project gaat onder de naam Off-White x Air Jordan 5 Retro SP "Sail" en zal qua colorway een stuk frisser zijn dan zijn voorganger, die het moest hebben van voornamelijk donkere tinten.

De Off-White x Air Jordan 5 "Sail" begint met een frisse sail gekleurde bovenkant van mesh met de opvallende ronde uitsparingen die te vinden zijn op het bekende gaas aan de zijkanten, tongen en enkel. Ook de tong is weer voorzien van reflecterend 3M-materiaal. De sneaker is voorzien van een bekende rood / zwarte tussenzool, die we eerder zagen op de Air Jordan 5 "Fire Red". Voor veel Jordan fans zal het goed nieuws zijn om te horen dat de geliefde Nike Air branding op de achterkant ook niet is vergeten. Sail veters, een vergeelde buitenzool en een kraag en tong met zichtbaar schuim ronden de belangrijkste kenmerken van de schoen af.

De sneaker zal rond de feestdagen gaan droppen. Op de hoogte blijven van deze release en nog veel meer? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan