Tim
Geschreven door
Tim

Het is as we speak Winter, maar Jordan zou Jordan niet zijn als het qua planning al voorop loopt. Het schema voor de lente van 2023 van Jordan komt langzaam op stoom, zeker nu we de eerste foto's van deze aankomende Air Jordan 1 Low "Desert Berry" voorbij hebben zien komen. Het gaat om een GS-paartje, dus tot maat 40. De dames en kids zijn weer lucky!

Het zijn de officiële foto's die we in bezit hebben, wat betekend dat de release niet lang meer op zich zal laten wachten. De sneaker is voorzien van een clean and simple wit leren bovenwerk en tweekleurige roze overlays. Het is de roze Desert Berry kleur die de hoofdrol speelt, want die is gebruikt voor de overlays, evenals voor de nylon tong. Een andere roze variant (Coral) is toegepast op de Swooshes, voeringen en rond de tong. Wit zien we naast op de basis ook terug op de branding aan de achterkant, op de veters en tussenzolen. Rubberen Coral-gekleurde buitenzolen maken het ontwerp af.

Dit paartje wordt in 2023 verwacht, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low "Desert Berry"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Low "Desert Berry"

Air Jordan 1 Low "Desert Berry"

553560-616
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Low Desert Berry Foto 7
Air Jordan 1 Low Desert Berry Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim