Voor we jullie helemaal wild maken moeten vooraf melden dat de foto's niet de officiële foto's van deze Air Jordan 4 Wmns "Orchid" zijn, maar mockups van hoe de sneaker er naar verwachting uit zal komen te zien. Deze sneaker van Jordan is een frisse toevoeging aan de lijst met aankomende Air Jordan sneakers die dit seizoen gaan droppen.

Deze nieuwe colorway van de Air Jordan 4 sneaker viert de 35e verjaardag van het model en is zoals je kan zien een absolute must-have voor dames die van roze sneakers houden. De kleuren Orchid, Neutral Grey, Black en White geven het iconische model een unieke look.

Hoewel er geen gelekte beelden zijn opgedoken, kun je verwachten dat de kleur Orchid het grootste deel van het bovenwerk bedekt. Grijze accenten zullen naar verwachting de Wings en een deel van de rubberen buitenzool sieren. Verder verwachten we witte tonglabels, hakken en tussenzolen met zichtbare Air units.

Zodra we meer nieuws over deze drop hebben dan melden we ons uiteraard direct via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Air Jordan 4 Wmns "Orchid"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 4 Wmns "Orchid"

Air Jordan 4 Wmns "Orchid"

AQ9129-501
Alle verkooppunten
Air Jordan 4 Wmns Orchid Foto 1
Air Jordan 4 Wmns Orchid Foto 3
Air Jordan 4 Wmns Orchid Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur