Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 1 High OG Chicago was in 2015 de meest verwachte release van dat jaar. Na jaren van geruchten en speculaties, lijkt het erop dat Nike ons eindelijk een felbegeerde retro-release gaat geven, een soort van.

De sneaker gaat onder de naam Air Jordan 1 Chicago Reimagined, het model gaat dit jaar nog op de markt komen als een verouderde / vintage versie van de Air Jordan 1 Chicago. Volgens zsneakerheadz zal de Air Jordan 1 Chicago Reimagined ook een shape hebben die dichter bij de release uit '85 ligt, terwijl hij ook een verbeterde toebox heeft waarvan wordt gezegd dat hij het originele paar nabootst. Net als de klassieke Air Jordan 1 Chicago, zal de sneaker naar verwachting een witte leren basis hebben met rode overlays en zwarte details op de vleugels, swooshes en kraag. Wij verwachten ook op Nike Air-branding op de tongen te zien, samen met een witte tussenzool en een rode rubberen buitenzool. Om je een idee te geven van hoe de sneaker er uiteindelijk uit kan komen te zien, hebben wij wat foto's toegevoegd van de Air Jordan 1 High OG "Chicago" uit 1985.

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Check dan regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim