Tim
Geschreven door
Tim

Jordan komt binnenkort weer met een nieuwe versie van de Air Jordan 1 High FlyEase. Deze aangepaste versie van de klassieke Air Jordan 1 sneaker is uitgerust met Tobie Hatfield's vernieuwde en comfortabelere instaptechnologie, samen met een ritssluiting aan de achterkant en meerdere klittenbandaanpassingen. Op 17 Februari dropt deze Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red" waar wij inmiddels de officiële foto's van binnen hebben.

De Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red" is voorzien van meerdere eyecatchers

Air Jordan 1 High Fly Ease Cardinal Red Foto 9
Air Jordan 1 High Fly Ease Cardinal Red Foto 7

Sinds de eerste drop van de Air Jordan 1 Flyease in 2019, heeft Jordan inmiddels meerdere colorways gedropt voor het comfortabele Air Jordan 1 model. Deze nieuwste Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red" maakt gebruik van een rood/witte kleurenmix die veel lijkt op de "New Beginnings" colorway waar de Air Jordan 1 Hi '85 mee was voorzien.

Deze Air Jordan 1 Flyease maakt gebruik van een bovenwerk dat volledig gemaakt is van syntetisch leer. De Chicago achtige colorway komt tot stand door een witte basis met daarop Cardinal Red overlays.

De sneaker dropt op Donderdag 17 Februari, via o.a. Nike. Wij houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red"

17
Feb 2022
Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red"

Air Jordan 1 High FlyEase "Cardinal Red"

CQ3835-601
Alle verkooppunten