Tim
Geschreven door
Tim

Vroeger, toen de Air Jordan 1 Mid nog de minder populaire versie van de Air Jordan 1 was bleven er nog weleens wat maatjes van een nieuwe release op de planken liggen, maar die tijden zijn voorgoed voorbij. Jordan dropt meer en meer heerlijke colorways voor het Mid-model, waardoor het model haast even populair is als zijn grote broer. Mede door de releases als de vandaag aangekondigde Air Jordan 1 Mid WMNS "Magenta" vliegen de mids de toonbank over. Wij blikken alvast vooruit op deze nieuwe colorway door de officiële foto's van het paartje te bekijken.

Een grijze basis met Magenta overlays knallen van deze Air Jordan 1 Mid

Air Jordan 1 Mid WMNS Magenta Foto 8
Air Jordan 1 Mid WMNS Magenta Foto 7

Deze aankomende Air Jordan 1 Mid WMNS "Magenta" wordt geleverd in een volledig leren constructie met een lichtgrijze basiskleur op het bovenwerk, nylon tongen, veters en enkelflappen. De highlights van de sneaker zijn de Magenta gekleurde overlays, kraag, branding en rubberen buitenzolen. Een strakke witte tussenzool maakt het ontwerp af.

Wil jij op de hoogte blijven van de datum van de release? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Mid WMNS "Magenta"

21
May 2022
Air Jordan 1 Mid WMNS "Magenta"

Air Jordan 1 Mid WMNS "Magenta"

BQ6472-501
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim