Tim
Geschreven door
Tim

Met de lente in volle gang en de zomer op slechts een maandje afstand is het voor Jordan de hoogste tijd om de Air Jordan 1 Low te voorzien van nog meer heerlijke colorways die perfect geschikt zijn om te rocken tijdens de warmere dagen. Liefhebbers van het model hebben de afgelopen tijd al weinig te klagen gehad, want Jordan bracht al een aantal op de klassieke OG-colorways geïnspireerde releases uit. Ook in dit geval lijkt het merk inspiratie te putten uit een klassieke Jordan 1 colorway, namelijk die van de Air Jordan 1 High OG "Turbo Green" uit 2019. Zij doen het nu net even anders op deze aankomende Air Jordan 1 Low "New Emerald" die langzaam maar zeker toewerkt naar een release.

Met een bijna identiek kleurenschema, materiaal en color blocking, zijn de overeenkomsten van het paartje enorm. Met name het bovenwerk van wit leer en de stoffige groene suède overlays zijn een bijna perfecte match, met witte tussenzolen en grijze buitenzolen die ook overeenkomen met de release uit 2019. Het enige verschil is een effen grijze Swoosh, maar de groene voeringen en groene veters dienen als een laatste knipoog naar de populaire Air Jordan 1 High OG-release.

De releasedatum hebben we helaas nog niet voor je, maar daarvan houden we je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low "New Emerald"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Low "New Emerald"

Air Jordan 1 Low "New Emerald"

DN3705-301
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim