Nadat Jordan eerder al liet weten te gaan komen met een "Black/Olive" en "Canary" colorway voor deze inmiddels iconische Travis Scott collab, is er vandaag bevestigd dat de Air Jordan 1 nog een colorway zal gaan krijgen. Het gaat om deze Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla" die dit jaar nog zal gaan droppen. De foto's zijn mockups, dus de kleurstelling kan nog veranderen - maar vaak zit zsneakerheadz er niet ver naast.

Deze Travis Scott x Air Jordan 1 Low is uitgevoerd in de kleuren Pale Vanilla, Black, Cream en Muslin en heeft een unieke mix van leer en suede materialen. De kenmerkende colorblocking, die doet denken aan eerdere collabs, behouden hun kenmerkende uitstraling. Het Cactus Jack logo op de tong en de omgekeerde Swoosh van de rapper op de zijkanten dragen bij aan het iconische ontwerp van de schoen. Daarnaast bevat deze release weer de "Cactus Jack" branding en een extra set veters waarmee je deze sneaker je eigen twist kan geven.

Een releasedatum is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla"

Datum nog
niet bekend
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla"

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG "Pale Vanilla"

DM7866-201
Alle verkooppunten
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Pale Vanilla Foto 2
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Pale Vanilla Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur