Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 4 is een iconische en invloedrijke sneaker die een onuitwisbare stempel heeft gedrukt op zowel de basketbalwereld als de sneakercultuur. Net als veel sneakers van Jordan, is ook dit model ontworpen door de legendarische Nike ontwerper Tinker Hatfield. Sinds de eerste release in 1989 is de sneaker niet meer weg te denken uit de collectie van Jordan.

Als wij aan de Jordan 4 denken, dan moeten wij direct denken aan de innovatieve ontwerpelementen die hem onderscheiden van zijn voorgangers. Een van de meest herkenbare kenmerken zijn de plastic oogjes aan de zijkanten, waardoor je de pasvorm beter kunt aanpassen door de veters te verstellen. De Air Jordan 4 introduceerde ook de "Air" dempingtechnologie in zowel de hiel als de voorvoet, voor meer comfort en ondersteuning op het basketbalveld.

Deze Air Jordan 4 "Frozen Moments" is een gloednieuwe women exclusive colorway van Jordan die deel uitmaakt van de Jordan line-up voor de herfst van 2023.

Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 8
Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 9

De Air Jordan 4 "Frozen Moments" straalt luxe en premium uit

Soms kunnen colorways luxe uitstralen, wat ook het geval is bij deze colorway. De schoen gaat gekleed in een Light Iron Ore, Sail, Neutral Grey, Black en Metallic Silver kleurenschema. Deze Air Jordan 4 is een eerbetoon aan de "Frozen Moments" uit het begin van de loopban van Michael Jordan, zoals het raken van "The Shot" tegen de Cleveland Cavaliers in 1989, wat tevens het jaar was waarin de Air Jordan 4 het levenslicht zag.

De bovenkant is gemaakt van voornamelijk grijze materialen. De sneaker wordt benadrukt door metallic zilverkleurige tooling rond de oogjes, wings en het Jumpman-logo op de hielen. Een Sail-middenzool op een grijze rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet. De schoen wordt geleverd met een speciale hangtag.

Een releasedatum is nog niet bevestigd door Jordan, maar voorlopig gaan we uit van een release op zaterdag 26 augustus. Mocht dat veranderen, dan melden we ons uiteraard via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 5
Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 7

Air Jordan 4 Wmns "Frozen Moments"

26
Aug 2023
Air Jordan 4 Wmns "Frozen Moments"

Air Jordan 4 Wmns "Frozen Moments"

AQ9129-001
Alle verkooppunten
Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 3
Air Jordan 4 Wmns Frozen Moments Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim