Tim
Geschreven door
Tim

Zoals vaak het geval is bij Jordan, is er bij een release met een thema vaak nog meer belangstelling dan bij een General Release — vooral als het om een Air Jordan 1 gaat. Dat is precies het geval bij deze Air Jordan 1 Mid "Hologram", die deze zomer samen met een Air Jordan 1 Low zal gaan droppen.

De sneaker maakt gebruik van een eenvoudige maar efficiënte witte en zwarte leren constructie, waarbij de eye catcher te vinden is op het middenpaneel, waarbij de overlays rond het hologram zijn weggelaten. Op het holograg zien we een duidelijk beeld van Mike in een zwart met rood trainingspak. Kantel je de schoen? Dan zien we iets heel anders, namelijk MJ die naar een walkman luistert - net zoals hij deed in de bus in Last Dance. Bovendien is het gestileerd in een thema uit de vroege jaren 90. Het paar wordt vervolgens gecompleteerd door paarse Jumpman-branding op de tong.

Een releasedatum voor deze nieuwe Air Jordan 1 Mid "Hologram" is nog niet bekend, wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Mid "Hologram"

Datum nog
niet bekend
Air Jordan 1 Mid "Hologram"

Air Jordan 1 Mid "Hologram"

DR9496-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim