Tim
Geschreven door
Tim

Het blijft een mening, maar die van ons is dat Jordan dit jaar afsluit met dé dikste Jordan sneaker van het jaar, de lang verwachte Air Jordan 1 Retro High OG Patent "Bred". Op Donderdag 30 December is het zover, de release van de sneaker. Wij blikken alvast vooruit met de officiële foto's van dit paartje, die door alle hype haast onmogelijk zal gaan worden om te scoren, maar hey - wie niet waagt wie niet wint!

De OG BRED kleuren worden toegepast op premium lakleer

Air Jordan 1 Retro High OG Patent Bred Foto 11
Air Jordan 1 Retro High OG Patent Bred Foto 9

De allerlaatste Air Jordan 1 sneaker release van het jaar zal een hele grote worden. Jordan ontsteekt het vuurwerk op Donderdag 30 December alvast in de vorm van deze Air Jordan 1 Retro High OG Patent "Bred". De sneaker maakt gebruik van exact dezelfde color blocking als het OG paartje, die duidelijk de harten van Air Jordan-fans over de hele wereld hebben veroverd. Jordan past wel een twist toe, namelijk de toepassing van shiny lakleer in tegenstelling tot het eerder gebruikte leer.

Officieel heet het paartje de Air Jordan 1 Retro High OG "Reimagined", wat duidelijk een verwijzing is naar het feit dat historie de toekomst ontmoet in een prachtig design. Naast de bekende kleuren en opvallende materiaalkeuzes, wordt de Jordan 1 "Patent Bred" geleverd met een metalen hangtag van een oversized rode Jumpman, waarbij wij een kanttekening moeten plaatsen omdat het niet zeker is dat deze bij ieder paartje zal worden geleverd. Op de binnenvoering van de enkel is het woord "Family" cursief geborduurd.

De Air Jordan 1 "Patent Bred" wordt op 30 december 2021 uitgebracht in full size run, dus voor de hele fam!

Air Jordan 1 Retro High OG Patent "Bred"

07
Jan 2022
Air Jordan 1 Retro High OG Patent "Bred"

Air Jordan 1 Retro High OG Patent "Bred"

555088-063
Alle verkooppunten