Tim
Geschreven door
Tim

De Air Jordan 4 SE Craft "Photon Dust" is een gemoderniseerde kijk op de door Tinker Hatfield ontworpen klassieke Jordan 4. De eerste foto's van de sneaker begonnen in november voor het eerst op internet te circuleren, maar nu hebben we eindelijk de officiële foto's van het paar in bezit. De hoogste tijd om de sneaker eens beter te bekijken.

De aanpassingen in het materiaal zorgen ervoor dat deze Jordan zich onderscheidt van alle andere Jordan 4 versies die we hebben gezien. Boterachtig suède is voorzien van een "Photon Dust" kleur, tevens toegepast op de tongen, mud guards, kraagpanelen en de gebieden die meestal zijn voorzien van gaas, zoals de hals en de middenvoet. Beige accenten spelen ook een rol, deze zijn toegevoegd op de tongen, evenals de oogjes. De binnenzijden van de tongen zijn voorzien van een zacht fleecemateriaal dat warm en zacht aanvoelt.

Voorlopig gaan we uit van een release op 11 februari, maar we houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 4 SE Craft "Photon Dust"

11
Feb 2023
Air Jordan 4 SE Craft "Photon Dust"

Air Jordan 4 SE Craft "Photon Dust"

DV3742-021
Alle verkooppunten
Air Jordan 4 SE Craft Photon Dust Foto 8
Air Jordan 4 SE Craft Photon Dust Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim