Het merk Knirps staat voornamelijk bekend om de uitvinding en productie van zakparaplu's. De oorsprong van het bedrijf gaat terug tot het begin van de 20e eeuw. De naam "Knirps" is een Duitse uitdrukking die vertaald kan worden als "kleintje", wat een verwijzing is naar de kleine paraplu's. Knirps is erg populair geworden door de introductie van het concept van een draagbare, inklapbare paraplu.

Qua timing hadden Karhu en Knirps geen beter moment kunnen kiezen om samen met het Shitty Weather Pack te komen, want buiten is het inmiddels niet uit te houden. Met de winter voor de deur hebben Karhu en Knirps de handen ineengeslagen voor twee speciale sneakers, die perfect geschikt zijn voor het slechte weer. Het "Shitty Weather" pack waarbij de Fusion 2.0 sneaker de hoofdrol speelt, is een samenwerking tussen twee even unieke als historische merken met als doel te verbinden en troost te bieden in de moeilijkste momenten van het leven.

Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 2

Help elkaar door slecht weer met het Karhu x Knirps "Shitty Weather Pack"

Vandaag de dag is Knirps een van 's werelds grootste fabrikanten van innovatieve paraplu's van hoge kwaliteit. Met deze nieuwe collab beloven Karhu en Knirps dat ze jou en je sneakers nooit meer in de regen of kou zullen laten staan.

Het "Shitty Weather" pack dropt morgen in twee verschillende colorways waarbij de Fusion 2.0 sneaker de hoofdrol speelt. Zowel de "Shitty Weather Pack - Plum Kitten" als de "Shitty Weather Pack - Silver Mink" zijn voorzien van een regenafstotend mesh materiaal dat geschikt om te dragen tijdens vrijwel elk shitty weer.

De aandacht voor detail op de sneakers is niet te missen, zo zien we co-branding op het voetbed en de doos van de limited edition sneakers. Een Karhu beer die een paraplu vasthoudt, is in reliëf aangebracht op de zijkant van de hiel. Beide kleurstellingen van de sneakers bevatten een extra set reflecterende veters. Om de outfit compleet te maken krijg je er ook nog een Ultra Light Slim paraplu bij. Dope, of niet?

Scoor deze speciale collab op vrijdag 8 december via diverse verkooppunten

Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Plum Kitten"

Dec
08
Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Plum Kitten"

Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Plum Kitten"

F804160
Alle verkooppunten

Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Silver Mink"

Dec
08
Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Silver Mink"

Knirps x Karhu Fusion 2.0 "Shitty Weather Pack - Silver Mink"

F804161
Alle verkooppunten
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 3
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 4
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 5
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 6
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 7
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 8
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 9
Karhu Fusion 2 0 Shitty Weather Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur