Tim
Geschreven door
Tim

Nike kiest niet alleen grote en bekende partijen om een sneaker collab mee aan te gaan, want in dit geval gaan ze de samenwerking aan met de iets minder bekende KCDC Skateshop uit Brooklyn, New York. De skateshop opende in 2001 haar deuren in New York en heeft in de afgelopen 20 jaar enkele van de meest vooruitstrevende evenementen in de skatescene georganiseerd. Voor Nike was dit reden genoeg om KCDC te betrekken bij het ontwerp van deze aankomende KCDC x Nike SB Dunk High "Pink" die zeker op de nodige support kan rekenen van skaters over de hele wereld.

Skateshop KCDC en Nike komen met de KCDC x Nike SB Dunk High "Pink"

KCDC x Nike SB Dunk High Pink Foto 8
KCDC x Nike SB Dunk High Pink Foto 9

De KCDC x Nike SB Dunk High "Pink" heeft een roze suède basis met een lichtere roze tint op de overlays. Zwarte contrasterende accenten zijn toegepast op de leren Swooshes, voering, veters, tonglabels, hiellipjes en tussenzool. Aanvullende details zijn onder meer "KCDC 2001"-branding op de tongen, KCDC-logo's op de treklipjes bij de hiel en speelse prints op de mismatched roze en groene inlegzolen.

De releasedatum zou in April liggen, maar niet is nog zeker. Check voor de zekerheid dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

KCDC x Nike SB Dunk High "Pink"

02
May 2022
KCDC Skateshop x Nike SB Dunk High "Pink"

KCDC Skateshop x Nike SB Dunk High "Pink"

DH7742-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim