In 2008 bracht Nike een Air Max 1 uit die herkenbare elementen gebruikte Air Safari 87-sneaker - een model dat diende als inspiratiebron voor talloze andere releases, waaronder de atmos x Air Max 1 "Safari". Het gaat hier om de Nike Air Max 1 "Keep Rippin Stop Slippin". Ook deze release doet denken aan het paartje uit 1987, maar is ook voorzien andere unieke details zoals we die zagen bij de Nike Air Max 1 "KRSS": synthetische zwarte haren op de bovenkant, 'Keep Rippin Stop Slippin' geborduurd op de hiel en een grillige graffiti-achtige print op de buitenzool.

Alle details van die legendarische Air Max 1-release zijn in tact, inclusief het zwarte pony fur, fel oranje details, safari-elementen en diezelfde tot opvallende buitenzool. De afgelopen jaren heeft de Safari-print zich ontwikkeld tot een van de populairste patronen die Nike te bieden heeft, met als hoogtepunt de terugkeer van de eerdergenoemde atmos collab en de Tinker Hatfield-klassieker, de Air Safari.

Er is nog geen officiële release-informatie beschikbaar voor deze Air Max 95 "Keep Rippin Stop Slippin", check dus regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur