De Nike Air Max 90 colorways vliegen je nog steeds om de oren. Ons hoor je niet klagen - al zit er soms nét even een dikker paartje tussen dan de andere keer. De sneaker die wij vandaag onder de loep nemen valt in de categorie dik paartje, want deze Nike Air Max 90 "Kiss My Airs" is door zijn opvallende kleuren natuurlijk een must have.

In 2017 lanceerde Nike al eens een "Kiss My Airs" collectie, dat resulteerde in een aantal dikke Air Max 1, Air Max 90 en Air Max 95-releases. Niet alleen schoenen werden voorzien van de catchy titel, maar ongeveer alles dat met sneakers te maken had werd bedrukt met de kreet "Kiss My Airs". De Nike Air Max 90 waar wij vandaag een blik op werpen maakt gebruik van een zwarte mesh-constructie aan de bovenkant met donkergrijze nubuck-overlays. Opvallende details zijn onder meer een safariprint op de mud guards en Laser Crimson-accenten op de middenzool, de hak. rond de veters en op de inlegzolen. Kiss My Airs is vervolgens subtiel toegevoegd als label aan de zijkant, net onder de enkel.

Een releasedatum hebben we helaas nog niet voor je. Check dus regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan