Tim
Geschreven door
Tim

Het Kith van Ronnie Fieg en New Balance zijn een nieuwe samenwerking aangegaan voor de limited edition Kith x New Balance 998 "Broadacre City" sneaker. De schoen zal uitgebracht worden ter ere van het 30-jarig jubileum van het New Balance 998 model. De sneaker debuteerde in 1993, oorspronkelijk als retro hardloopschoen, die nu vooral als lifestyle-model wordt gedragen.

Kith x x New Balance 998 Broadacre City Foto 10
Kith x x New Balance 998 Broadacre City Foto 11

De Kith x New Balance 998 "Broadacre City" sneaker viert het 30-jarig jubileum van het model

Onlangs werd de sneaker onthuld door het Japanse sneakermagazine Shoes Master. Deze New Balance 998 zal worden geleverd in een sportieve Multi-Color colorblocking. De schoen is gemaakt van een mix van mesh, premium varkensleer suède met harige suède panelen. Zowel de linker- als de rechterschoen hebben verschillende colorways, waarbij beide de kenmerkende lederen "N"-logo's aan de zijkanten hebben in combinatie met de 998 New Balance-tong-branding. Ook is er gekozen voor een ABZORB gedempte tussenzool, dat bovenop een zwarte rubberen buitenzool rust.

Deze speciale New Balance sneaker collab zal droppen op 24 april. We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Kith x New Balance 998 "Broadacre City" sneaker

24
Apr 2023
Kith x New Balance 998 "Broadacre City"

Kith x New Balance 998 "Broadacre City"

U998KH1
Alle verkooppunten
Kith x x New Balance 998 Broadacre City Foto 12
Tim
Geschreven door
Tim