Tim
Geschreven door
Tim

Nike zal gedurende de resterende maanden van 2022 nieuwe Dunk Low-releases blijven uitbrengen en een verscheidenheid aan herfstkleuren voorbereiden die zeker de moeite waard zijn om in de gaten te houden. Één van de sneakers als onderdeel van de komende line-up voor de Herfst is deze Nike Dunk Low "Tan Green".

Deze simpele maar doeltreffende versie van de lage Dunk zit bomvol boomachtige tinten, met lichtbruine onderlagen die de geperforeerde toe boxes, mediale panelen en enkelgebieden sieren. Gedempt bruin leer siert de contrasterende overlays, die over de mud guards, vetersystemen en hielkappen lopen. "Forest Green" accenten versterken de release en geven de relaxte colorway een vleugje kleur. Deze mooie kleur groen is ook toegepast op de Nike Swooshes, die zich uitstrekken tot aan de hak. Beige nylon tongen , waarop witte badges met Nike-letters staan, samen met witte veters, tussenzolen, branding op de hak en groene rubberen buitenzolen maken het ontwerp af.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Tan Green"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Tan Green"

Nike Dunk Low "Tan Green"

FB7160-231
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Tan Green Foto 7
Nike Dunk Low Tan Green Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim