Klaar voor de picknick met deze Nike Air Max Excee "Cherry"

Klaar voor de picknick met deze Nike Air Max Excee "Cherry"

Net als je dacht dat je onderhand alles wel gezien had komt Nike met een verrassing. Of dit een aangename verrassing is of niet, laten we aan jou over. Wij vinden de uitvoering in ieder geval wel grappig - een beetje happiness kunnen we op dit moment allemaal wel gebruiken, toch?

Nadat we eerder al een paar kersen voorbij zagen komen op de recent uitgekomen Melody Ehsani x Air Jordan WMNS OG SP "Cherry" werpen we nu een blik op de officiële foto's van de Nike Air Max Excee "Cherry". Was je nog niet bekend met het model? De Nike Air Max Excee is geïnspireerd op de Air Max 90 en wordt beschouwd als een ode aan de klassieker. 

Deze colorway van de schoen heeft een blauw en wit geruit bovenwerk dat is geplaatst naast witte leren overlays, tevens het gedeelte dat bedekt is met de Cherry-prints. De look wordt compleet gemaakt door leren blauwe Swoosh-logo's op de zijkanten, een witte tussenzool en een rode Air Max-unit.

De Nike Air Max Excee Cherry zal binnenkort verkrijgbaar zijn, zodra wij een officiële releasedatum hebben, dan vermelden wij dit op onze sneaker releasekalender.