Voor je het weet staat de zomer van 2024 voor de deur, en daar hoort natuurlijk een heerlijke zomerse sneaker bij. Nike kondigde vandaag aan dat het binnenkort een nieuwe zomerse colorway voor de Air Max Pulse sneaker zal gaan droppen. We blikken vooruit op de Nike Air Max Plus "Sunset Pulse", die zoals je ziet qua kleuren één en al zomer uitstraalt. 

De sneaker is voorzien van een kleurenmix die bestaat uit Sunset Pulse, Black, Pink Foam, White en Anthracite. Ook is de sneaker voorzien van een ademend bovenwerk van mesh. Het kleurverloop combineert naadloos de kleuren Sunset Pulse en Pink Foam voor een levendige zomerse vibe. Zwarte details op de mudguards, de tong en hiel zorgen voor zowel stijl als stevigheid.

Ook is de sneaker voorzien van reflecterende 3M accenten op de tong, in combinatie met een wit met zwarte tussenzool die is voorzien van de bekende zichtbare Air Max units. Het gestroomlijnde ontwerp rust bovenop een duurzame zwarte rubberen buitenzool, die zorgt voor een lange levensduur en uitzonderlijke grip.

Een releasedatum voor deze Nike Air Max Plus "Sunset Pulse" is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max Plus "Sunset Pulse"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max Plus "Sunset Pulse"

Nike Air Max Plus "Sunset Pulse"

HF3837-600
Alle verkooppunten
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 6
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 7
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 2
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 3
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 4
Nike Air Max Plus Sunset Pulse Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur