Het duurt nog wel een paar maanden voor Pasen voor de deur staat, Nike is blijkbaar vroeg in de stemming gezien de heerlijke pastelkleuren waar deze nieuwe release gebruik van maakt. Het gaat hier om een nieuwe colorway voor de Nike Air Max 1 waarmee je op zijn zachts gezegd op je Paasbest op de paasbrunch zal verschijnen.

Deze Air Max 1 is voorzien van een uniek synthetisch materiaal dat over vrijwel de gehele bovenkant is toegepast - voorzien van een scala aan kleuren waaronder peach rond de toe box, aqua op de middenvoet, een heerlijke mint green kleur op de achterste helft van de mud guard en volt green rond de enkel en de geborduurde Nike-branding op de hielen.

Als toevoeging en eye catcher heeft Nike gekozen voor iriserende Swooshes op de zijkanten en retro Nike-logo's op de tong tags. Witte tussenzolen en zwarte rubberen buitenzolen maken het design af. Het gaat hier om een WMNS design, dus de heren moeten de voeten alvast inbinden!

Een releasedatum is nog niet bekend, wel hebben wij alvast een verkooppagina voor deze sneaker aangemaakt waar we jullie op de hoogte houden van een datum. Check ook regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates!

Nike Air Max 1 WMNS "Multi"
Stijlcode: CU4761-500
Verkooppagina: klik hier

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur