Tim
Geschreven door
Tim

Hoewel de Air Force 1 inmiddels de 40 gepasseerd is, blijven de releases zoals deze aankomende Nike Air Force 1 Low Wmns "Celestine Blue" ons verrassen. Een van de laatste colorways van de door Bruce Kilgore ontworpen basketbalschoen is zoals je kunt zien niet een alledaagse sneaker van Nike. Er is gekozen voor een opvallend kleurenpalet dat zeker menig hoofd zal doen draaien. gemaakt is om hoofden te doen omdraaien, waar je ook gaat. Er valt veel te ontdekken, dus laten we eens kijken.

Nike Air Force 1 Low Wmns Celestine Blue Foto 7
Nike Air Force 1 Low Wmns Celestine Blue Foto 8

Een Nike Air Force 1 sneaker als deze "Celestine Blue" hebben we zelden gezien

Terwijl de algemene vorm en structuur volledig is behouden, is alles anders. Aan de laterale en mediale zijden vind je een sierlijk bloemenpatroon in Arctic Orange. Dit ingewikkelde motief loopt door naar de toe box in Celestine Blue, en wordt aangevuld met een reeks corduroy panelen die elegant rond de voor- en achterkant van de Air Force 1 zijn gewikkeld. Het vetersysteem is gedompeld in een Minty Teal tint, terwijl contrasterende veters in een citroenkleur zijn uitgevoerd voor een opvallende look. Een luipaardpatroon is toegepast op de hielbadge over, dit thema is tevens toegepast op de binnenzool in de vorm van zebrastrepen. Dit alles zit bovenop een Tour Yellow Air tussenzool, en is afgewerkt met een zwart suède Swoosh die over de laterale en mediale zijden te zien is.

De voorlopige releasedatum staat op 13 april, mocht daar iets aan veranderen dan houden we je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low Wmns "Celestine Blue"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Low Wmns "Celestine Blue"

Nike Air Force 1 Low Wmns "Celestine Blue"

FJ4591-441
Alle verkooppunten
Nike Air Force 1 Low Wmns Celestine Blue Foto 6
Nike Air Force 1 Low Wmns Celestine Blue Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim